Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Академия на Телерик за ученици – видеозаписи от обученията от 11 до 13 ноември 2010

След успешното провеждане на първата серия от безплатните обучения по практическа разработка на софтуер и информационни технологии за гимназиални ученици от цялата страна публикувахме още на следващия ден на уеб сайта на Академията на Телерик за ученици (https://softuni.bg) за свободно изтегляне видеозаписи на всички лекции, демонстрации, дискусии и други учебни материали:

imageАко сте пропуснали обучението или ако искате да си припомните учебния материал, можете да гледате видеозаписите безплатно от сайта на инициативата: https://softuni.bg. Ако видеозаписите не се зареждат правилно, инсталирайте си кодек “TechSmith Screen Capture Codec“.

Telerik-School-Academy-12-November-2010-Students-DO-Their-Exercises

Ако иксате да участвате в следващата серия обучения през декември 2010 г., обърнете внимание на домашното, защото то е задължително за всички участници!

Гледайте видеозаписите на лекциите директно от вашия уеб браузър.

Comments (2)

2 Responses to “Академия на Телерик за ученици – видеозаписи от обученията от 11 до 13 ноември 2010”

  1. Цветанка Плачкова says:

    Здравейте!
    Следя с голям интерес всички видеолекции по практическа разработка на софтуер и за подготовка за националната олимпиада по ИТ, организирана от Академията на Телерик за ученици. Аз съм учител по информатика и ИТ в Математическа гимназия “К. Величков” град Пазарджик и Вашите лекции и презентации са ми от огромна полза, като е публична тайна, че по нашите дисциплини липсват учебници. Интересува ме дали ще публикувате и видеолекция от четвъртата сбирка, която се проведе от 21.02.2011 година.
    Поздрави: Цветанка Плачкова

  2. nakov says:

    Всички видеолекции се публикуват на сайта на академията: https://softuni.bg

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT