Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Учебни материали от втората среща на Академията по програмиране за ученици

В периода 17-19 декември 2010 г. се проведе втората среща от серията безплатни обучения по програмиране, практическа разработка на софтуер и подготовка за Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ) в рамките на инициативата “Академия на Телерик за ученици”. Обучението бе посетено от около 70 ученици и няколко учители от цялата страна. Темата беше “софтуерно инженерство” и включваше изключително важни за начинаещите в програмирането теми като “Качествен програмен код” и “Хранилища за управление на сорс кода”.

Лектори този път бяха Светлин Наков и Михаил Стойнов.

Всички презентации и други учебни материали са публикувани на сайта на академията за ученици: https://softuni.bg. Очаквайте скоро и видеозаписи на лекциите.

Telerik-School-Academy

Напомняме на всички участници, че посещението на обученията е безплатно, но тъй като местата не достигат за всички заявили участие, с приоритет ще бъдат класирани участниците, които си предават в срок задачите и проектите от домашната работа.

Следващата сбирка на академията ще се проведе в края на януари 2011 г. и ще обхваща бази данни, SQL и технологии за достъп до данни от .NET Framework и C# (ADO.NET Entity Framework).

Comments (4)

4 Responses to “Учебни материали от втората среща на Академията по програмиране за ученици”

 1. Александър says:

  Ако не беше вашата книга, сега още щях да си седя и да се чудя откъде да започна.
  На 15 години съм и се радвам, че има хора като вас.
  Благодаря ви! 🙂

 2. Стефан says:

  Здравейте!

  Нещо видеата от лекциите не работят. Дали бихте имали време да ги погледнете? 🙂

  Лек ден!

 3. nakov says:

  Да, имаше проблем, бях разбутал плеърите. Сега всички видеозаписи работят.

 4. free games says:

  Темата беше “софтуерно инженерство” и включваше изключително важни за начинаещите в програмирането теми като “Качествен програмен код” и “Хранилища за управление на сорс кода”.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT