Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Четвъртата среща от Академията на Телерик за ученици – материали и видеозаписи

Завърши поредната (четвърта) среща от безплатните обучения по съвременни софтуерни технологии от програмата “Академия на Телерик за ученици”. На събитието присъстваха стотина души, които успяха да усвоят основите на HTML, CSS и техниките за създаване на уеб сайтове и работа със CMS системи.

School-Academy-Feb-2011-1

Всъщност някои от участниците имаха предварителна подготовка и се справиха с лекота. В края на обучението отправихме поглед към HTML 5 и навлизащите вече малко по малко RIA технологии, базирани на HTML 5, които могат да се видят в презентацията на Html5Rocks.

За съжаление времето на достигна да обхванем темите за JavaScript и jQuery и вероятно те ще бъдат изместени за следващия път.

School-Academy-Feb-2011-2

Всички учебни материали от срещата можете да изтеглите от сайта на Академията по софтуерни технологии за ученици: https://softuni.bg.

Както обикновено, до няколко дни от събитието качваме видеозаписи на лекциите от проведените обучения на сайта за безплатни видеообучения към Академията на Телерик за млади софтуерни инженери: https://softuni.bg.

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT