Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Проведе се ASP.NET & Databases обучението за ученици в Плевен

В периода 18-20 април 2011 г. в българо-германския учебен център в Плевен се проведе поредното (шесто) безплатно тридневно обучение по практическа разработка на софтуер и за подготовка за ИТ олимпиадата за ученици, част от програмата Telerik School Academy. Темата на обученията беше практическата разработка на ASP.NET уеб приложения с бази данни. Освен традиционното внимание на ИТ теста за олимпиадата и традиционните обучения в стил “лекции, демонстрации на живо и упражнения под надзора на опитен инструктор” добавихме и 4-часова демонстрация на живо, в която изградихме от нулата пълнофункционална ASP.NET базирана блог система използвайки ASP.NET Web Forms 4.0, SQL Server 2008, ADO.NET Entity Framework и Visual Studio 2010.

Telerik-School-Academy-Pleven-18-20-April-2011

Препоръчваме на всички ентусиасти, които се интересуват от практическа разработка на уеб приложения с ASP.NET да гледат видеозаписа от практическия проект (изграждането на блог система):

video platform video management video solutions video player ASP.NET & Databases practical project demo (blog system) by Svetlin Nakov

Следващата поредна сбирка на Академията на Телерик за ученици ще се проведе в началото на май 2011 г. в гр. София. Очаквайте информация до няколко дни.

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT