Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Конкурс “Най-добра статия относно книгата “Въведение в програмирането със C#”

clip_image001За всички фенове и критици на книгата “Въведение в програмирането със C#” организираме конкурс “Най-добра статия към книгата Intro C# Programming”. Авторите на 15-те най-креативни публикации, които изразяват личното им мнение и оценка на книгата, ще получат за награда безплатно хартиено копие на книгата с автографи от нейните автори и специална “.NET Ninja” тениска.

Авторите на 3-те най-отличаващи се ревюта ще бъдат поканени на официалното парти по случай излизането на книгата на пазара и ще имат възможност да празнуват заедно с нейните автори и редактори.

Конкурсът се провежда онлайн и ще продължи до 30.09.2011 г.

 

Условия за участие

  1. Всеки участник трябва да създаде авторско съдържание (статия / резюме), свързано с книгата „Въведение в програмирането със C#“ на български или английски език.
  2. Съдържанието може да включва: текст, изображения и видео. Текстът трябва да е авторски и да не дублира вече съществуващо съдържание, достъпно онлайн.
  3. Необходимо е публикацията да включва линк към официалния сайт на книгата: http://www.introprogramming.info/intro-csharp-book/.
  4. Резюмето трябва да бъде публикувано в авторитетна онлайн медия (блог, сайт с ИТ тематика, списание, ИТ медия).
  5. Материали и мнения, публикувани в дискусионни групи, форуми или социални медии няма да се приемат.
  6. Не се приема copy-paste съдържание или такова, което дублира напълно или отчасти съществуващ материал за книгата.
  7. Не се приемат нецензурни текстове, снимки и видео материали.
  8. Всеки участник трябва да изпрати по имейл до [email protected] линк към своята статия, заедно със своето име и контакти за връзка най-късно до 30.09.2011 г.

Запознайте се с детайлните условия за участие в конкурса.

Оценяване

  1. По-високо се оценяват статии и резюмета, които споделят впечатления от книгата по същество, а не в стил ” книгата е много добра и полезна …”.
  2. По-високо се оценяват материали с критичен поглед към съдържанието, които изтъкват силните страни на книгата, но не спестяват и нейните слабости.

Награди

Авторите на 3-те най-добри статии ще имат възможност да станат част от партито по случай отпечатването на книгата и пускането й на пазара.

15 книги “Въведение в програмирането със C#” с автографи от нейните автори ще бъдат раздадени заедно с тениски “.NET Ninja” на участниците, създали най-интересни авторски ревюта на книгата.

Още информация

Повече информация относно настоящият конкурс можете да получите от официалния сайт на книгата: www.introprogramming.info/intro-csharp-book/, както и от страницата на “Въведение в програмирането със C#” във Facebook.

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT