Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

DevReach 2012 – 4-5 октомври 2012

Отворена е регистрацията за DevReach 2012 – най-значимата конференция по разработка на софтуер в югоизточна Европа, ориентирана към Майкрософт технологиите.

DevReach 2012 - premier conference for .NET developers

Събитието ще се състои на 4 и 5 октомври в София (кино Арена – Младост) и се очаква да събере над 700 софтуерни инженери от България и региона.

Програма на DevReach 2012

Сесиите в тазгодишното издание на събитието ще са организирани в 5 паралелни потока:

  • Уеб разработка (Web development)
  • Разработка на приложения за мобилни устройства (mobile development)
  • Гъвкави методологии (agile development)
  • Софтуерни архитектури (software architectures)
  • Облачни технологии за разработка (cloud development)

Лектори на DevReach 2012

В момента тече и процесът за избор на лектори. До 20 май желаещите да са лектори на събитието, могат да изпратят своите предложения на адрес [email protected].

В миналогодишното си издание, DevReach 2011 предложи на разработчиците среща и обмяна на опит с 28 лектора от 9 държави, разположени на 3 континента. Сред тях бяха 12 Microsoft MVPs, 6 регионални директори на Microsoft, 6 INETA лектори, 10 автори на повече от 60 книги, издадени от Microsoft Press, O’Reilly Media, Sams, Que, Wrox, Apress, Packt Publishing, Manning Publications и други.

Регистрация за DevReach 2012

Регистрацията за участие в DevReach 2012 е вече отворена. Регистрираните до 5 юли за участие в най-силната конференция в софтуерната индустрия в България могат да ползват сериозни намаления (Super Early Bird Discount).

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT