Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Семинар “Промени по линията на времето” с Любомир Розенщайн – 7 юни @ НЛП Клуб България

НЛП семинар Промени по линията на времето @ НЛП клуб БългарияНЛП Клуб България съвместно в радио ChangeWire кани всички фенове на НЛП и личностното развитие на семинар с известния НЛП учител Любомир Розенщайн на 7 юни в София, в Софтуерната академия, зала ентерпрайс.

Промени по линията на времето

Семинарът “Промени по линията на времето – програмиране на четвъртото измерение” е НЛП-базирано обучение за вътрешна позитивна промяна. В него се използва вярването, че миналото и бъдещето не съществуват, освен като информация в нашето мислене, а като променяме структурата на тази информация и моделите си за работа с нея, променяме миналото, бъдещето и живота си като цяло.

За Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн организира и води първите НЛП семинари в България преди повече от 20 години, създава първия НЛП институт и пише първото в страната изследване върху Невролингвистичното програмиране. Учи директно от бащата на НЛП Ричард Бандлер. Той е автор на книгата “Розовите очила на душата” и сайта за НЛП и личностно развитие ChangeWire. Любо поднася на достъпен език не само философията на позитивното личностно развитие и самоусъвършенстване чрез НЛП посредством промяна на възприятията и убежденията, но и разработва десетки водени медитации на български език и собствено радио ChangeWire (radio.changewire.info).

Линията на времето – кога и къде?

Семинарът “Промени по линията на времето – програмиране на четвъртото измерение” с Любомир Розенщайн ще се проведе на 7 юни 2012 г. (четвъртък) в зала “Ентерпрайс” на софтуерната академия на Телерик.

За регистрация използвайте Facebook поканата за НЛП семинара “Промени по линията на времето”.

Comments (1)

One Response to “Семинар “Промени по линията на времето” с Любомир Розенщайн – 7 юни @ НЛП Клуб България”

  1. Ognyan Dimitrov says:

    “Розовите очила на душата” – напомня ми на “Звездите ми го говорят”. Това все повече си показва истинското лице – Ню-Ейдж окултизъм. Най-тъжното е, че Телерик са домакини на подобни мероприятия и по този начин използват авторитета си, за да ги популяризират и хората се подвеждат. “Е, ако Наков и Телерик го промотират сигурно е добро!”. Тъжна история.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT