Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Безплатните курсове и уроци по програмиране в Софтуерната академия – какво не знаем за тях?

Питат ме постоянно за курсовете в академията – кога почват, какви курсове имаме, къде се провеждат, как да се запишем и т.н. Софтуерната академия набра скорост и стана доста известна. Рядко ще се намери някой с интереси към програмирането и технологиите, който да не е чувал нещо за нашите безплатни курсове. Обаче всеки е чувал и знае нещо, но не разбрал и не знае всичко. Затова реших да разкажа публично за всички инициативи на софтуерната академия – за деца, за ученици, за студенти, за работещи, присъствени обучения, онлайн обучения и всички останали безплатни инициативи в помощ на българското ИТ образование.

Софтуерна академия – видео (Монтана 2012)

Насладете се на видеото, в което разбулвам тайните на безплатните курсове и уроци по програмиране в софтуерната академия по време на състезанието Webin в Монтана (юни 2012):

Софтуерна академия – презентация (2012)

Comments (5)

5 Responses to “Безплатните курсове и уроци по програмиране в Софтуерната академия – какво не знаем за тях?”

  1. Валентин says:

    Има ли видео уроци за “Софтуерната Академия” ?

  2. nakov says:

    Програмата “софтуерна академия” и курсовете от нея (.NET Essentials, QA и Dev Support) не са публични и няма да публикуваме видео. Ако сглобите, обаче всички останали безплатни отворени обучения, ще получите болшинството от темите, които се изучават там.

  3. Stoiko says:

    Един от най-полезните курсове, на които може да попадне човек в Академията на Телерик, е този за Web Front-End Development от миналата година. С този курс можете да се научите на HTML, CSS, CMS, JavaScript, Photoshop и въобще е курс за основите на сайтаджийството. Лекторите на безплатния front-end курс са уважавани и опитни програмисти и дизайнери и можете да научите много от тях. Има също и безплатно видео от курса, което можете да гледате абсолютно безплатно. Това вероятно е най-качественият безплатен курс по Web Front-End Development, така че горещо го препоръчвам на малки и големи.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT