Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Намери си съдружник! Networking събитие за предприемачи на 8 октомври в betahause

Намери си съдружникЗа хората, които носят в себе си предприемаческия дух, които искат да се пробват със собствен бизнес, високотехнологичен start-up, в духа на съвременния дигитален свят, препоръчваме едно страхотно събитие: Find a Co-Founder. На него бихте могли да си намерите съдружник, партньор, съмишленик, с който да поделите отговорностите при развиването на собствена фирма:

  • Технически отговорности – програмиране, технологии, инженерство, разработка
  • Бизнес отговорности – маркетинг, продажби, финанси, мениджмънт, бизнес развитие

Как работи инициативата “Намери си съдружник”?

Find a Co-Founder e speed networking събитиe, което събира инженери (разработчици) и бизнес хора (предприемачи) в съотношение приблизително 50/50, които искат да стартират бизнес и си търсят съдружник. То е направено за тези, които имат идея и търсят съмишленик, с които да я осъществят, и за тези, които нямат конкретна идея, но имат желание и умения да се включат в стартираща компания.

Събитието протича с поредица от 5-минутни срещи и накрая участниците представят списък със събеседници, с които биха искали да продължат връзка и ако в тях има съвпадения нашият екип изпраща информация за контакт. Събитието “Намери си съдружник” ще се проведе на 08.10.2012 от 19:00 ч. в betahaus|sofia.

Заявка за участие може да подадете от сайта на инициативата: http://www.betahaus.bg/2012/find-a-co-founder/. Успех на всички предприемачи!

Comments (1)

One Response to “Намери си съдружник! Networking събитие за предприемачи на 8 октомври в betahause”

  1. Инициативата е добра. Това ще помогне на много хора да обединят усилията и уменията си за да създадат един по-ефективен онлайн бизнес.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT