Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Станете софтуерен инженер още като ученик!

Гледайте видеото от лекцията “Как да стана софтуерен инженер още като ученик”, която изнесох пред ученици от столичната гимназия СПГЕ “Джон Атанасов”. В нея обяснявам как гимназиални ученици от цялата страна могат да получат професията “софтуерен инженер” чрез безплатни обучения в софтуерната академия на Телерик и какви перспективи за престижна и добре платена работа дават тази професия:

Според изследване на Бългаската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) до 2015 г. българската софтуерна индустрия ще има нужда от още около 30 000 софтуерни инженери. Станете един от тях още като ученик или студент! Започнете да се обучавате в ученическа възраст и не си губете времето, защото с годините намирането на свободно време ще става все по-трудно и дори невъзможно.

Comments (3)

3 Responses to “Станете софтуерен инженер още като ученик!”

  1. Аз съм решил още поне 5 живота да съм ученик… Утре ще го гледам видеото и ще умувам да стана софтуерен инж. по PHP.

  2. luke says:

    чудех се от къде ще започне ренесанса явно има шанс за БГ – респект

  3. В България има голям шанс, а аз се радвам, че с всеки изминал ден откривам все повече хора като теб и мен… е аз малко се позагубих в пътя, но ти доста добре го осветяваш и след теб идват много последователи. Сега преполових лекцията ти и като за начинаещи софтуерни инженери е на отлично ниво.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT