Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Запишете се за SUPER лятната академия – 8 дни в Родопите обучения и практика по програмиране, дизайн, фронтенд, фотография, видео и екипна работа

практическо обучение по екипна разработка на уеб проекти SUPER лятна академия 2014

От 29 август до 5 септември предстои третото издание на уникалното практическо обучение по екипна разработка на уеб проекти SUPER лятна академия 2014. Инициативата ще се проведе в гр. Девин и е предназначена за ученици и учители с интереси към разработката на уеб проекти. Това включва не само програмиране, но и front-end, дизайн, системна администрация, видео, фотография, маркетинг, управление на проекти, бизнес развитие и др. Учениците работят в екипи под менторството на именити специалисти от ИТ индустрията и създават реален уеб проект, който е изпипан откъм дизайн, програмиране, съдържание, маркетинг и т.н. Най-добрите проекти ще бъдат наградени. Събитието е част от Националната академия по информационни технологии, информатика и визуални изкуства “Аз мога-тук и сега!“, която провежда състезания и обучения за ученици в областта на информационните технологии.

Могат да участват студенти от СофтУни

СофтУни има договорка с организаторите на Супер лятната академия в инициативата да могат да участват студенти от СофтУни (по принцип академията е за ученици). Условията за студентите от СофтУни са същите, като за всички останали.

Програма на Супер лятната академия

Програмата на Супер лятната академия ще включва два етапа:

  • Обучителни семинари и лекции (от 29 август до 1 септември), които целят да разширят познанията на участниците по маркетинг и бизнес развитие, бизнес моделиране, креативност и дигитални технологии
  • Обучения по направления и практическа работа по проекти (от 1 до 5 септември) – участниците ще получат обучение по направления (програмиране, дизайн, front-end, фотография и видео продукция) от водещи експерти от практиката + проектно-базираното обучение (ще се работи по реален интердисциплинарен практически проект в екип)

Къде? Кога? Колко? Как да се запиша?

SUPER лятната академия ще се проведе вкомплекс “Исмена” в гр. Девин в периода 29 август – 5 септември 2014. Таксата за участие е като за ученици – 350 лв. за 7 нощувки + храна за 8 дни в 4-звездния комплект “Исмена” + обучения + игри и групови занимания + спа + разходки и природа + практическа работа по проекти + работа с ментори.

Регистрацията за участие се заявява от сайта на организаторите до 30 юли 2014:

Comments (3)

3 Responses to “Запишете се за SUPER лятната академия – 8 дни в Родопите обучения и практика по програмиране, дизайн, фронтенд, фотография, видео и екипна работа”

  1. Има ли някакъв шанс да се класирам за тази лятна академия.

  2. webdude says:

    Епа голям хакер си, няма що 🙂

  3. Lorena says:

    Articles like this really grease the shafts of knewoldge.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT