Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Безплатен курс за технологични обучители @ СофтУни

От 21 юли лично ще водя безплатен курс за технологични обучители в СофтУниhttps://softuni.bg/trainings/1709/train-the-trainers-july-2017.

Нахъсан съм, защото ще предам знания, умения и вдъхновение на бъдещи учители, преподаватели, обучители, трейнъри, презентатори, лектори, вдъхновители, зарибители по технологиите и дигиталните умения, ще споделя опит и техники за преподаване, водене на запомнящи се презентации и подготовка на качествено учебно съдържание.

Видео: как да стана технологичен обучител – безплатен курс за преподаватели @ СофтУни

Какво обхваща трейнърският курс?

В курса за обучители (train the trainers), който ще водя в СофтУни в периода юли-август 2017 г., ще ви науча на техники, подходи и инструменти за подоготвка и провеждане на качествени технологични обучения. Ако някой има интерес да развие уменията си да презентира и преподава, е добре дошъл да се запише за участие.

Train the trainers course @ SoftUni

В предстоящия безплатен курс за технологични трейнъри ще наблегна на изграждане на следните умения чрез много практика:

  • Презентиране пред публика – как да преодолеем страха, подготовка, техники, език на тялото, глас, стойка, поведение пред публика?
  • Изнасяне на технологични презентации – принципи, техники, подходи, инструменти, демонстрации, подготовка и вдъхновяващо презентиране.
  • Подготовка на презентационни слайдове на технологична тематика – принципи, инструменти, структура на презентация, демонстрации, форматиране.
  • Подготовка на учебни самоучители (tutorials) за ИТ обучения – принципи, техники, инструменти, структуриране, форматиране.
  • Много практика и обратна връзка – участниците в курса ще подготвят учебно съдържание, ще презентират пред публика (по няколко пъти) и ще получат обратна връзка за своите силни страни и слабости, които трябва да подобрят.

Най-добрите от курса ще получат предложение да работят към трейнърския екип на СофтУни: на частична или пълна заетост, като асистент-помагач или като трайнър-лектор. Възможности даваме много, стига образованието да ви вдъхновява истински и да го правите с желание и отдаденост.

Как да се запиша за трейнърския курс?

Можете да се запишете за безплатния трейнърски курс от неговия сайт (в срок до 15.07.2017 г.): https://softuni.bg/trainings/1709/train-the-trainers-july-2017.

Курсът е безплатен, така че елате с приятели. Изискват се начални технологични умения (програмиране и ИТ).

Comments (1)

One Response to “Безплатен курс за технологични обучители @ СофтУни”

  1. http://gdrs-gshy.accessdomain.com/node/22983

    Безплатен курс за технологични обучители @ СофтУни | Svetlin Nakov’s Blog

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT