Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Безплатен курс за учители: HTML & CSS основи

За пореден път СофтУни фондацията организира безплатно обучение за учители. Този път темата е HTML и CSS основи и изграждане на уеб сайтове на начално ниво. Курсът ще се проведе онлайн с присъствен изпит от 9 март до 6 април 2019 г.

Учебна програма на HTML & CSS курса за учители

 • 9 март – HTML основи (онлайн)
 • 13 март – HTML упражнения (онлайн)
 • 16 март – CSS стилизиране – основи (онлайн)
 • 20 март – CSS упражнения (онлайн)
 • 23 март – създаване на мини сайт с HTML + CSS (онлайн)
 • 27 март – мини сайт – упражнения (онлайн)
 • 30 март – подготовка за изпит (онлайн)
 • 6 април (13:30 – 16:30) – практически изпит (на живо в София)

Обучението завършва с присъствен практически изпит върху изучавания материал: 3 задачи (HTML страница, CSS стилизиране, мини уеб сайт). Участниците със силни резултати на изпита ще получат сертификат за своите умения от СофтУни.

Курсът е в помощ на учителите

Обучението по HTML & CSS за начинаещи е в помощ на учителите по информатика и информационни технологии от българските училища. Освен безплатно преминаване на обучението, учителите получават и учебно съдържание (презентации, задачи за упражнения, judge система за автоматично оценяване, изпитни задачи), което могат да ползват при обучението на ученици, на които преподават. Вярваме, че чрез този проект подпомагаме образователната система за да получат децата ни по-качествено ИТ образование.

Как да се запиша за участие?

Обучението е безплатно и в него могат да участват учители от българските училища. За регистрация използвайте указанията от страницата на курса:

Сайт на курса “HTML & CSS за учители” – март 2019 г.

Курсът “HTML & CSS за учители” се организира от Фондация “Софтуерен университет”. Лектор е Ивайло Димитров, който е опитен front-end лектор. Срокът за записване е до 1 март 2019 г.

Comments (6)

6 Responses to “Безплатен курс за учители: HTML & CSS основи”

 1. Илиана Плачкова says:

  записвам се

 2. Пенко Димитров says:

  Англичаните казват, че безплатен обяд няма. Все някой трябва да плати сметката. Ползвам Linux, защото не мога да си позволя, вече мога, но не виждам смисъл да платя за windows лиценз. За целите, за които ползвам компютър има прекалено много софтуер с отворен код. За да се създаде той, някой е финансирал разработчика или има друга форма на финансиране.

  Така, че каква е целта на заниманието? Безплатен курс? IBM и други наринаха милиарди в Линукс, за да е безплатен за такива като мен, но не са го направили, щото имат много добри сърца. Целта им беше да имат стабилна операционна система, за да си продават сървърите.

 3. Normahen says:

  DIVAZA CONSEJERA 3 cuando entras al kpop ya no encuentras salida https://sv.vlip.lv/video/TzZC0GirpB+Ih3M=.html

 4. Karinles says:

  Большинство девушек стыдятся веснушчатой кожи или областей гиперпигментации. Но прожить всю жизнь, обмазавшись густым слоем консилера, невозможно. Поэтому девушки культивируют комплексы, боятся лишний раз выходить на люди, пытаются спрятать лицо от лучей и в конце концов совсем разочаровываются в себе. А ведь выход очень близко, отыскать эффективный осветляющий препарат либо его аналог, и купить его в своем городе.
  https://medium.com/@jacksonvillige/my-firs-story-380b3ffac3cb
  Welltox придаст лицу идеальный тон

 5. MeganKeles says:

  Большинство женщин комплексуют из-за веснушчатой кожи либо темных пятен. Однако провести жизнь, намазавшись толстым слоем консилера, нельзя. В результате женщины растят комплексы, боятся показываться к людям, скрывают лицо от лучей и в конце концов совершенно падают духом. При этом спсение не за горами, отыскать действенный осветляющий препарат либо его аналог, и приобрести его в своем городе.
  тут
  Welltox придаст коже лица безупречный тон

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT