Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Finance Academy: съвременно образование за инвестиции и лични финанси

Днес ще ви споделя защо СофтУни сключи дългосрочно партньорство с Finance Academy – съвременна образователна академия за инвестиции, финанси и предприемачество.

Финансовата, икономическата и инвестиционната грамотност стават все по-важен въпрос от живота на българина, особено сред по-образованите, по-предприемчивите и сред хората с технологични и иновативни професии, които традиционно имат и по-висок стандарт на живот. Българинът, обаче често пъти учи по метода “проба-грешка” или на принципа “един приятел каза“. Може би е дошло време това да се промени в посока повече образованост и натрупване на компетентност в областта на финансите.

Finance Academy: доказани експерти преподават как практически да инвестираме и управляваме финансите си

Радвам се, че Finance Academy дава нов, по-прагматичен път към знанието за всеки с амбиции за инвестиции и финансова грамотност. Радвам се, че преподават експерти от практиката, които обясняват инвестиционния свят на разбираем език, с реални примери и казуси от ежедневието и демонстрират доказано работещи модели, инструменти и изпитани техники за инвестиции и финансово планиране и управление. Радвам се, че академията изгражда солиден финансово-инвестиционен фундамент, но обхваща и съвременните иновативни аспекти на финансовия свят като децентрализирани финанси, криптовалути, криптоактиви, NFT и децентрализирано финансиране и обръща внимание на крипто-инвестициите и тенденциите при дигитализацията и трансформацията на финансовия свят.

Finance Academy: съвременно образование с много практика

Вярвам, че финансово-инвестиционното образование, което Finance Academy дава, подобрява стандарта на живот на българина чрез предаване на практически знания и умения. Вярвам, че академията е полезна на всички българи, осъзнали нуждата от финансово-инвестиционна грамотност и експертиза, без значение от сектора, в който работят. Вярвам, че академията е пример как трябва да се прави финансово образование в съвременния свят: прагматично, с топ преподаватели, с много практика и в силни учебни общности. Вярвам, че академията дава съвременна алтернатива на традиционната образователна система в сферата на икономическите науки, финансите и инвестициите. Вярвам, че българинът трябва да повиши финансово-инвестиционната си култура, за да живее по-добре.

Към колегите ИТ специалисти: образовайте се финансово!

На програмистите и софтуерната индустрия, в която работя от 20+ години насам, мога да препоръчам финансовата академия, защото тя е бърз и ефективен начин да се научиш от доказани експерти да планираш финансово и да инвестираш разумно, вместо по метода “проба-грешка“, който е особено популярен в ИТ света. Когато си изкарал пари, е по-разумно да се образоваш, за да ги инвестираш и управляваш интелигентно, вместо да експериментираш. Затова колеги, препоръчвам ви: четете и учете, образовайте се, придобийте финансова и инвестиционна експертиза, и тя ще работи за вас години наред.

Как да се запиша за финансовата академия?

Запишете се за безплатния въведителен курс “Основи на инвестициите”, за да пробвате, видите, чуете и усетите дали финансовият свят ви привлича и дали ви е интересно да трупате знания, умения и експертиза относно финанси и инвестиции. Пробвайте, за да разберете дали Finance Academy е вашият начин да учите или ще си намерите свой алтернативен път. При всички положения печелите, защото ще повишите финансовата си култура и индиректно благосъстоянието си и качеството си на живот.

Comments (2)

2 Responses to “Finance Academy: съвременно образование за инвестиции и лични финанси”

  1. BK8 says:

    Your article is very good and useful, thank you for sharing, bk8 hopes that next time you will have more good articles to send to all readers.

  2. slope says:

    Мерките за животните варират от осигуряване на определено ниво на социално образование до ефективно образование и социални умения.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT