Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Finance Academy: съвременно образование за инвестиции и лични финанси

Днес ще ви споделя защо СофтУни сключи дългосрочно партньорство с Finance Academy – съвременна образователна академия за инвестиции, финанси и предприемачество.

Финансовата, икономическата и инвестиционната грамотност стават все по-важен въпрос от живота на българина, особено сред по-образованите, по-предприемчивите и сред хората с технологични и иновативни професии, които традиционно имат и по-висок стандарт на живот. Българинът, обаче често пъти учи по метода “проба-грешка” или на принципа “един приятел каза“. Може би е дошло време това да се промени в посока повече образованост и натрупване на компетентност в областта на финансите.

Finance Academy: доказани експерти преподават как практически да инвестираме и управляваме финансите си

Радвам се, че Finance Academy дава нов, по-прагматичен път към знанието за всеки с амбиции за инвестиции и финансова грамотност. Радвам се, че преподават експерти от практиката, които обясняват инвестиционния свят на разбираем език, с реални примери и казуси от ежедневието и демонстрират доказано работещи модели, инструменти и изпитани техники за инвестиции и финансово планиране и управление. Радвам се, че академията изгражда солиден финансово-инвестиционен фундамент, но обхваща и съвременните иновативни аспекти на финансовия свят като децентрализирани финанси, криптовалути, криптоактиви, NFT и децентрализирано финансиране и обръща внимание на крипто-инвестициите и тенденциите при дигитализацията и трансформацията на финансовия свят.

Finance Academy: съвременно образование с много практика

Вярвам, че финансово-инвестиционното образование, което Finance Academy дава, подобрява стандарта на живот на българина чрез предаване на практически знания и умения. Вярвам, че академията е полезна на всички българи, осъзнали нуждата от финансово-инвестиционна грамотност и експертиза, без значение от сектора, в който работят. Вярвам, че академията е пример как трябва да се прави финансово образование в съвременния свят: прагматично, с топ преподаватели, с много практика и в силни учебни общности. Вярвам, че академията дава съвременна алтернатива на традиционната образователна система в сферата на икономическите науки, финансите и инвестициите. Вярвам, че българинът трябва да повиши финансово-инвестиционната си култура, за да живее по-добре.

Към колегите ИТ специалисти: образовайте се финансово!

На програмистите и софтуерната индустрия, в която работя от 20+ години насам, мога да препоръчам финансовата академия, защото тя е бърз и ефективен начин да се научиш от доказани експерти да планираш финансово и да инвестираш разумно, вместо по метода “проба-грешка“, който е особено популярен в ИТ света. Когато си изкарал пари, е по-разумно да се образоваш, за да ги инвестираш и управляваш интелигентно, вместо да експериментираш. Затова колеги, препоръчвам ви: четете и учете, образовайте се, придобийте финансова и инвестиционна експертиза, и тя ще работи за вас години наред.

Как да се запиша за финансовата академия?

Запишете се за безплатния въведителен курс “Основи на инвестициите”, за да пробвате, видите, чуете и усетите дали финансовият свят ви привлича и дали ви е интересно да трупате знания, умения и експертиза относно финанси и инвестиции. Пробвайте, за да разберете дали Finance Academy е вашият начин да учите или ще си намерите свой алтернативен път. При всички положения печелите, защото ще повишите финансовата си култура и индиректно благосъстоянието си и качеството си на живот.

Comments (1)

One Response to “Finance Academy: съвременно образование за инвестиции и лични финанси”

  1. BK8 says:

    Your article is very good and useful, thank you for sharing, bk8 hopes that next time you will have more good articles to send to all readers.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT