Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Семинар към състезанието по разработка на Sitefinity шаблони и добавки

На 31-ви август 2011 г. в учебната зала на Telerik Academy се проведе разяснителен семинар, в рамките на който специалисти от екипа на Телерик разкриха всички детайли относно стартиралото състезание за разработка на шаблони и добавки за Sitefinity.

Семинарът събуди интереса на повече от 40 front-end разработчици, които отделиха от свободното си време, за да научат от първа ръка какви са критериите за участие и до кога трябва да предадат своите проекти. Участниците в конкурса имаха възможност да задат всички свои въпроси директно към организаторите, които ще разглеждат и оценяват техните проекти. В края на семинара беше направени демонстрации на живо как се създават шаблони и добавки към системата за управление на съдържание Sitefinity, което нагледно обясни какво се изисква от участниците и техните проекти.

2011-08-31 19.11.18

Ако желаете да участвате в състезанието, но не сте имали възможност да присъствате на семинара, можете да наваксате пропуснатото, като гледате неговия видеозапис в сайта на курса: Разработка на уеб front-end приложения към Академията на Телерик.

Повече информация за самото състезание и за това как да вземете участие ще намерите в страницата на състезанието, както и в Google групата на курса.

Успех на всички състезатели!

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT