Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Семинар по изграждане на автоматизирани build системи и непрекъсната интеграция

SofiaDev .NET user group - logoКолегите от SofiaDev .NET User Group организират семинар на тема “Build Automation and Continuous Integration”, на който колегата Петър Райков ще обясни, дискутира и покаже на живо как се изграждат и използват системи за автоматизирано билдване на софтуерни продукти и как се имплементира концепцията “непрекъсната интеграция” на практика – инструменти, подходи, добри практики.

Анотация

"Continuous Integration" представлява практики при разработването на софтуер, които имат за цел да подобрят и оптимизират процеса на интегриране на многобройните компоненти, които изграждат един софтуерен продукт. Тези практики се базират на автоматизиран процес на "билдване" и тестване. Прилагането на "Continuous Integration" практики ви помaга значително да намалите интеграционните проблеми и да създавате по-добър софтуер по-бързо. Заповядайте на поредната среща, за да се запознаете с някои от тези практики и как да ги прилагате, или, за да споделите своя опит.

Лектор

Петър Райков е софтуерен разработчик в Телерик. Занимава се с разработването на приложения с .NET Framework платформата. Участва в организирането на курсове за .NET Framework платформата във ФМИ. Има изключителен интерес към различни методологии и практики при разработването на софтуер, които водят до създаване на по-качествени продукти.

Къде и кога?

Семинарът ще се проведе на 27.10.2011 г. (четвъртък) от 19:00 часа в ТУ-София, зала 1152.

За SofiaDev

SofiaDev.NET е първата .NET потребителска група в България. Групата организира срещи, на които се дискутират новостите в областта на Microsoft технологиите, основни принципи на разработването на софтуер и софтуерното инженерство.

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT