Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Безплатен Photoshop курс за графичен дизайн в софтуерната академия

Социалната мрежа за компютърна графика и визуални изкуства CGArt.bg, съвместно със софтуерната академия на Телерик и Николай Михайлов организират летен безплатен курс “Photoshop за уеб, печат и видео”.Free Photoshop course at Telerik Academy

Безплатен Photoshop курс – програма

Курсът по графичен дизайн с Фотошоп е с продължителност 20 учебни часа и обхваща следните теми:

  • Photoshop CS5 – новости и добавки
  • Използване на базовите функции на Photoshop
  • Инструменти и техники за обработка на снимки
  • Създаване на материали за печат
  • Тънкости при създаването на графики за уеб
  • Подготовка на презентации, сторибордове и видео

За повече подробности разгледайте учебната програма на Photoshop курса.

Кога и къде ще се проведе Photoshop курса?

Безплатните уроци на живо по Photoshop и обработка на изображения за уеб, печат и видео ще се проведат в Софтуерната академия на Телерик в периода 14.07.2012 – 1.09.2012 (с 2 седмици лятна ваканция). Учебните занятия ще се провеждат всяка събота от 10:00 до 12:30 часа.

Организатори на Photoshop курса

Основен организатор и лектор на Photoshop курса е Николай Михайлов, основател на социалната мрежа за графичен дизайн и визуални изкуства CGArt.bg. Николай се занимава с графичен дизайн и визуални изкуства от 12 години. Работил е като графичен дизайнер, аниматор и визуализатор и като презентатор на продуктите на Adobe за България.

Photoshop & graphic design free course

Как да се регистрираме за безплатния курс по графичен дизайн с Photoshop?

Регистрацията за безплатно участие във Photoshop курса се извършва от официалния сайт сайта на курса: https://softuni.bg. Тъй като учебната зала има ограничен капацитет, не гарантираме, че всички заявили участие ще могат да участват в курса присъствено. Ще се постараем да осигурим възможност за онлайн участие и да запишем безплатни видео уроци.

Моля записвайте се за Photoshop курса за присъствено обучение само, ако сте 100% сигурни, че ще идвате редовно на място без да отсъствате, тъй като има само 100 работни места в учебната зала.

Comments (13)

13 Responses to “Безплатен Photoshop курс за графичен дизайн в софтуерната академия”

  1. Малко повече информация за безплатния летен Photoshop курс:
    https://softuni.bg – сайт на курса за Photoshop
    http://www.cgart.bg/events/view_event/104?lang=bg – сайт на главния организатор (Никсън)
    http://www.cgart.bg/courses/PHOTOSHOP_WPV_04_telerik.pdf – официална брошура на курса

  2. Браво за което, но мисля че коректното заглавие е Безплатен Photoshop курс, това за графичен дизайн не се връзва много. Както е видно от графика и темите, Photoshop се използва за много неща.

  3. Странно е как всички го ползват за КАКВИ ли не глупости но не и за обработка на снимки А ТОЙ Е ЗА ТОВА ! 🙂 луда работа

  4. Заглавието продава. Преди имахме един курс, който се казваше “Web Fron-End Development”, който беше за уеб фрнт-енд (HTML, CSS, рязане на сайтове, малко CMS и малко JavaScript). Като го пуснахме и се записаха 400 души. Следващата година му сменихме заглавието и го нарекохме “Уеб дизайн”. Записаха се 2600 души спряхме регистрацията, щото няма какво да ги правим. Оказа се, че невярното заглавие (новото) е това, което хората търсят, не зависимо от съдържанието вътре в него. Сега за Photoshop курса е подобно. … а някой ден ще направим истински курс за графични дизайнери.

  5. примера, който даде и на мен ми се струва логичен при Уеб дизайн да се запишат повече хора, но проблема е че сигурно някой от тях тогава са очаквали Photoshop 🙂 а не HTML CSS и JavaScript 🙂 така че според мен пак първото ви заглавие може да е спечелило само 400 човека ама качествени 400 човека 🙂

  6. Вариант за първите 1-2 отлично представили се студенти да има по един лиценз за Photoshop CS 5 обмисляли ли сте? 😀

  7. И аз съм на мнение, че няма смисъл от толкова много хора, като след това ще се откажат половината…

  8. За съжаление колегите от Photoshop хич не подкрепят подобни образователни инициативи. Ако много се борим и се пазарим, могат да ни пуснат няколко академични лицензи на цена 250 USD. Обаче Adobe нямат практика да дават безплатни лицензи дори като награда. Трябва да ги купим, за да ги раздадем, т.е. да си платим, за да работим и да направим нещо безплатно.

  9. […] Летен безплатен Photoshop курс в софтуерната академия […]

  10. sunshine says:

    Имам едно въпросче. Как става обучението на хора, които не са от София? Ако се изкара online курса изпита за сертификат как се провежда?

  11. svetla says:

    през 2013 ще има ли подобни безплатни курсове?
    ще съм благодаран аза инфо: [email protected]

  12. Корпоративните курсове на всякаква тематика са все по-полулярни и това е страхотно. Корпоративните курсове по английски език например е не само нещо полезно, но и доста практично. Важно е, че се предлагат такива форми на обучение, защото така курсовете по езици се приближават до корпоративния сектор.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT