Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

WordCamp Sofia 2012 – конференция за WordPress и уеб технологии – 20 октомври

WordCamp Sofia 2012 - конференция за WordPress и уеб технологииКолеги, имам радостта да ви поканя на WordCamp Sofia 2012 – единствената за България конференция за WordPress, която ще се проведе на 20 октомври 2012 г. в Софтуерната академия на Телерик.

WordCamp конференцията за WordPress и уеб технологии се организира за трета поредна година от българската WordPress общност. Това издание на WordPress конференцията ще събере лектори от България и чужбина, експерти по уеб разработка, CMS системи и WordPress. Ще има два паралелни потока:

 • WordPress поток
 • Web Development поток

WordCamp лектори

Лектори на конференцията ще бъдат български и вносни WordPress експерти, които се занимават с WordPress от много години насам. Основен учатсник в организацията и водещ лектор е Николай Бачийски, който е единственият българин, част от development екипа на WordPress.

Други родни и международни светила, които ще споделят опита си на конференцията, са Марио Пешев, Веселин Николов (дзвера), Стефан Кънев, и други. Пълен списък има на сайта на събитието.

Регистрация за WordCamp Sofia 2012

Регистрацията за участие в събитието става от неговия уеб сайт: http://2012.sofia.wordcamp.org/tickets/. Тъй като участието в конференцията включва кафета, скромна почерпка, техниска и други конферентни материали и за да дойдат наистина хора с буден интерес към уеб технологиите и сайтаджийството, организаторите са въвели скромна такса за правоучастие от 25 лв. За учащите в Софтуерната академия на Телерик сме договорили 40% отстъпка (15 лв.), за която ще им бъде изпратен код по e-mail.

Безплатна WordPress консултация на живо – Happiness Bar

Имате ли въпроси и проблеми с WordPress, за които търсите конкретно решение? Елате със своя лаптоп на Happiness бара към WordCamp конференцията и покажете какво ви мъчи. Квалифициран WordPress експерт ще ви даде съвети и ще ви помогне да си решите проблема. Получавате консултация безплатно от топ WordPress експерти като Николай Бачийски, Марио Пешев и други известни ъурдпресъри. Не пропускайте шанса да “пиете вода от извора”.

Comments (3)

3 Responses to “WordCamp Sofia 2012 – конференция за WordPress и уеб технологии – 20 октомври”

 1. Тодоров says:

  Добре би било да се излъчат поне част от презентациите в духа на open soft.
  Още по добре би било да се излъчва на живо.

 2. nakov says:

  Ще се постараем да снимаме и да качим няколко дни по-късно видео на сайта.

 3. […] Ако някой иска да дойде с нас нека пише. Повече инфо в сайта на Наков […]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT