Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

DevReach 2013 – най-голямата конференция за софтуерни инженери в региона – София, 1-2 октомври 2013

DevReach 2013 - най-голямата конференция за софтуерни инженери в югоизточна ЕвропаТехнологичната конференция DevReach за софтуерни технологии ще се проведе за осми пореден път в София на 1 и 2 октомври и ще събере топ лектори от целия свят, за да бъдат представени последните тенденции в разработката на софтуер в областта на .NET, мобилните и уеб технологиите, софтуерното инженерство и cloud решенията.

Какво е DevReach?

DevReach е най-голямото технологично събитие за софтуерни инженери в югоизточна Европа и традиционно събира през октомври 500-1000 участника от 20-30 държави. DevReach събира световноизвестни лектори от целия свят, включително от Майкрософт, Adobe, Dell и други технологични гиганти, и разработчици от целия регион, за да бъдат представени най-новите технологии и тенденции в софтуерната индустрия.

Конференцията се организира от Телерик с подкрепата на SBTech, Falafel Software, ICN.bg, Cisco, O’Reilly и др.

Лекции на DevReach 2013

DevReach ConferenceЛекциите на DevReach 2013 ще бъдат в пет основни направления:

 • Web Development
 • Mobile Development
 • Development Practices
 • Architecture
 • Cloud

Вече е обявена почти финалната програма на конференцията: http://www.devreach.com/sessions.

Лектори на DevReach 2013

Обявени са и лекторите за DevReach 2013: http://www.devreach.com/speakers. Сред тях има знаменитости като Мишел Бустаманте, Кейт Грегъри, Катлийн Долард, Мигел Кастро, Ричард Кембъл, Стив Форте, Рей Банго, Дерик Уитакър, Дан Уелин, Лоран Биньон, Тим Хъкаби, Ерик Лоурънс, Лино Тадрос, Стив Смит и други доказани технологични експерти от софтуерната индустрия на световно ниво.

DevReach 2013 - лектори

Регистрация за DevReach 2013

DevReach - registrationТакава знаменита конференция винаги струва скъпо и за съжаление не можем да предложим безплатни билети. Участието за ранна регистрация е на цена от около 150 EUR. Може да се регистрирате от сайта на конференцията за софтуерни разработчици DevReach 2013: http://www.devreach.com/register.

За неуспелите да се включат присъствено, организаторите обещават да предложат пълен видеозапис на всичките над 50 лекции от конференцията. Част от записите ще са достъпни публично, а други – само за участниците в събитието.

Comments (5)

5 Responses to “DevReach 2013 – най-голямата конференция за софтуерни инженери в региона – София, 1-2 октомври 2013”

 1. Звучи много интересно събитие. Въпреки високата цена мисля, че си заслужава да се отиде.

 2. Иво says:

  Мисля че конференцията би трябвало да се казва Microsoft dev reach 😉

  Лекциите са изцяло фокусирани върху интересите на Телерик за работа с Microsoft технологии за web/mobile/win8 разработка.

 3. Има доста материали за Mobile development и JavaScript / HTML5. Единствено няма за Java / PHP / Ruby / Python / Linux. Тя така и тръгна конференцията от Microsoft технологиите, но лека полека се разшири обхвата към повече технологии и разработчици.

 4. Nuco says:

  Има ли възможност за посещение само на определени лекции или се купува един билет за всичко?

 5. Я ценю, что вы поделились этой прекрасной статьей. Я надеюсь, что вы напишете еще много статей, чтобы люди их прочитали.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT