Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Soft Unit конференция – 28-29 септември 2018 – останете в България, където вашата история има значение

С радост обявявам, че СофтУни заедно с FlyEvents организираме голяма технологична конференция “SoftUnit Conf 2018“, на 28-29 септември в София, с 2000-3000 участника, с топ лектори от България и чужбина, в три направления:

  • Програмиране и софтуерни технологии
  • Дигитален маркетинг и предприемачество
  • Блокчейн и децентрализирани технологии

Каузата на SoftUni Conf 2018

Soft Unit конференцията среща ученици, студенти и работещи с фирми, работодатели и експерти от дигиталната индустрия и дава практически казуси, позволяващи изява в търсене на най-добрите единици (units).

Мотото на Soft Unit конференцията

Организаторите на конференцията вярваме, че в България софтуерните, ИТ и дигитални специалисти имат достойно бъдеще, очаква ги добър жизнен стандарт и добра кариера, като същевременно допринасят за цялостно подобряване на средата. Нашето мото е:

Останете тук, където вашата история има значение!

Целта на кампанията е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България и да бъдат основен двигател на технологичната промяна, която се случва у нас.

Как да се включа в Soft Uni Conf 2018?

Запишете се за участие от сайта на конференцията:

http://softunit.bg

Елате на 28 и 29 септември в Sofia Event Center, за да станете част от технологичната общност на водещите бизнеси от дигиталния свят.

Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT