Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Soft Unit конференция – 28-29 септември 2018 – останете в България, където вашата история има значение

С радост обявявам, че СофтУни заедно с FlyEvents организираме голяма технологична конференция “SoftUnit Conf 2018“, на 28-29 септември в София, с 2000-3000 участника, с топ лектори от България и чужбина, в три направления:

  • Програмиране и софтуерни технологии
  • Дигитален маркетинг и предприемачество
  • Блокчейн и децентрализирани технологии

Каузата на SoftUni Conf 2018

Soft Unit конференцията среща ученици, студенти и работещи с фирми, работодатели и експерти от дигиталната индустрия и дава практически казуси, позволяващи изява в търсене на най-добрите единици (units).

Мотото на Soft Unit конференцията

Организаторите на конференцията вярваме, че в България софтуерните, ИТ и дигитални специалисти имат достойно бъдеще, очаква ги добър жизнен стандарт и добра кариера, като същевременно допринасят за цялостно подобряване на средата. Нашето мото е:

Останете тук, където вашата история има значение!

Целта на кампанията е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България и да бъдат основен двигател на технологичната промяна, която се случва у нас.

Как да се включа в Soft Uni Conf 2018?

Запишете се за участие от сайта на конференцията:

http://softunit.bg

Елате на 28 и 29 септември в Sofia Event Center, за да станете част от технологичната общност на водещите бизнеси от дигиталния свят.

Previews (139,050), Views (109), Comments (0)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT